Welkom bij ‘Your Gallery’ !

Uw nieuwe online fotogalerij, gespecialiseerd in maatwerk en grote formaten.

De catalogus

Your Gallery is in de eerste plaats een buitengewone catalogus met honderden moderne en originele themafoto’s die speciaal gekozen werden om harmonieus bij uw interieur te passen. We houden gepassioneerd de vinger aan de pols van de nieuwste trends.

Bent u op zoek naar een specifieke foto? Wij vinden hem voor u in onze eindeloze databanken!

Exclusief

Your Gallerystelt u ook 3 exclusieve producten voor:

Maatwerk is geen luxe

Standaardisatie is out, personalisatie is in. Daarom biedt Your Galleryu een ruime keuze aan foto’s, formaten, afwerkingen en frames.

Elk werk wordt op bestelling gemaakt binnen een termijn van maximaal 15 werkdagen, ongeacht het formaat of de afwerking (twee weken voor frames met achtergrondverlichting en prints op canvas en stof).

Alle producten worden met de hand gemaakt in België, met hoogwaardige materialenen tegen erg scherpe prijzen.

Een persoonlijke touch!

Dankzij zijn eigen grafische studio geeft Your Gallery u ook ‘creatieve hulp‘: opzoeken van uw favoriete kunstwerk, opname van een tekst in de afbeelding, een slogan, een spreekwoord of een andere uiting van uw persoonlijkheid of wensen.

TOT UW DIENST!

Your Gallery staat klaar om u te adviseren en de droomfoto te vinden die perfect bij uw interieur past.

U krijgt ook een verzorgde en snelle bezorgservice en de mogelijkheid tot plaatsing bij u thuis.

De leveringskosten in België zijn inbegrepen in de prijs van het werk. Voor leveringen in het buitenland kunnen we u een persoonlijke offerte maken (naar gelang van het land, het formaat en het gewicht).

Elk werk wordt gemaakt binnen een termijn van +/- 15 werkdagen (30 dagen voor lijsten met achtergrondverlichting en prints op canvas en op stof) en +/- 5 werkdagen als leveringstermijn. In België kan Your Gallery de bestelling ook thuis plaatsen in het geval van grote formaten of gevelbekledingen of wanden met vinyldrager. Offerte op aanvraag.